Τι Σχέδια έχεις για του Αγίου Βαλεντίνου; 5 Εναλλακτικές Προτάσεις Διασκέδασης

Εδώ και αρκετό καιρό σας δίνουμε διάφορες συμβουλές για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, για το πως να είστε όμορφη, τι πρέπει να προσέξετε, τι να φορέσετε, πως να βάψετε τα νύχια σας, τι φαγητό να του φτιάξετε και πολλά ακόμα που θεωρούμε απαραίτητα.

Με λίγα λόγια έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να περάσετε όμορφα τη ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, αλλά αν θέλετε να περάσετε μια βραδιά που θα σας μείνει αξέχαστη διαβάστε αυτό το άρθρο. Το σημερινό άρθρο επικεντρώνεται στο πως να διασκεδάσετε και σας δίνει πολλές εναλλακτικές προτάσεις για να περάσετε αξέχαστα βγαίνοντας έξω!

 

1. Παιχνίδι κρυμμένου Θησαυρού

Οργανώστε ένα παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού μέσα και έξω από το σπίτι και κάντε το ακόμα διασκεδαστικό βάζοντας και άλλα άτομα στο παιχνίδι. Το έπαθλο θα είναι κάτι που σαφώς θα είναι σχετικό με τη ημέρα, όπως για παράδειγμα ένα strip show

2. Μονοήμερο ταξιδάκι που;;;

Μπείτε στο αυτοκίνητο και ξεκινήστε να πάτε κάπου χωρίς να το έχετε σχεδιάσει. Διαλέξτε ένα μέρος που δεν έχετε ξαναπάει έξω από την πόλη. Εντοπίστε μια θέση στο χάρτη που να μην είναι πολύ μακριά και ζήστε μια περιπέτεια. Ένα παραλιακό μέρος είναι πάντα πιο ρομαντικό αλλά σημασία δεν έχει μόνο ο προορισμός αλλά και το ταξίδι.. Γιαυτό απολαύστε τη διαδρομή!

3. Ascape rooms

Άλλη μια καλή ιδέα για να διασκεδάσετε είναι να παίξετε σε ascape rooms και να βρείτε τρόπο να αποδράσετε. Τα ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια με τις άλυτες υποθέσεις μυστηρίου θα σας ενθουσιάσουν. Αινίγματα, γρίφοι, αγωνία, ρολόγια που μετρούν αντίστροφα και η αδρεναλίνη στο κόκκινο.

4. Θέατρο

Κλείστε 2 εισιτήρια για σας και το ταίρι σας και δείτε μία ωραία κωμωδία ή επιθεώρηση στο θέατρο και γελάστε με τη ψυχή σας!

5. Disco Night

Ντυθείτε στολιστείτε και επισκεφθείτε μία παλιά ντισκοτέκ για ξενύχτι και χορό. Αν θέλετε να το κάνετε ακόμα πιο διασκεδαστικό, μιας και είναι απόκριες μπορείτε να ντυθείτε 80s, να φορέσετε περούκες και να χορέψετε disco μέχρι το πρωί. Αααα! μη ξεχάσετε να βγάλετε και selfies! Κάτι τέτοιο θα σας μείνει σίγουρα αξέχαστο!!