Αποκαλύψεις: Λειτουργίες του σουτιέν που δεν ήξερες!

Το σουτιέν είναι το πιο σημαντικό συστατικό της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Είναι μαζί μας κάθε μέρα και μεγάλο μέρος της αυτοπεποίθησής μας εξαρτάται από αυτό.

Δείτε παρακάτω 9 κόλπα για να νιώθετε άνετα με το σουτιέν σας και να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις ιδιότητές του.

Μην αφήνετε το σουτιέν σας να γλιστρήσει

Τα στράπλες σουτιέν γλιστράνε προς το στομάχι και παρέχουν πολύ κακή υποστήριξη στο στήθος. Για να αποφύγετε αυτή την ενοχλητική αίσθηση, βάλτε μια τιράντα στο πίσω μέρος του σουτιέν, περάστε την κάτω από το στήθος και στερεώστε την στην άλλη πλευρά. Έτσι, το σουτιέν θα παραμείνει στη θέση του ό,τι και αν κάνετε.

Το μυστικό της τέλειας ώθησης

Η τεχνική είναι τέλεια για φωτογραφήσεις ή για βόλτες. Κολλήστε τα ειδικά αυτοκόλλητα διαγωνίως αντί για οριζόντια – από κάτω προς τα πλάι, σε κάθε στήθος.

Αν τρίβονται οι τιράντες

Βάλτε κάτω από τις τιράντες ειδικά επιθέματα σιλικόνης, για να μην τρίβονται με το δέρμα σας. Γενικά, οι τιράντες που τρίβονται στο δέρμα, δείχνουν ότι υπάρχει πίεση και όλο το βάρος πηγαίνει στις τιράντες.

Κάντε ένα στράπλες φόρεμα πιο άνετο

Η επιλογή του σωστού στράπλες σουτιέν για ένα στράπλες φόρεμα, ειδικά αν έχει πολύ ανοιχτή πλάτη, δεν είναι εύκολη υπόθεση. Το καλύτερο είναι να ράψετε ένα σουτιέν στο μπροστινό μέρος του φορέματος.

Πώς να προσαρμόσετε τις τιράντες

Να θυμάστε: η καλύτερη υποστήριξη παρέχεται όταν μπορείτε να τοποθετήσετε 2 δάχτυλα το ένα πάνω στο άλλο, κάτω από την τιράντα του σουτιέν.

Για να ανασηκώσετε το στήθος σας

Αν το σουτιέν σας είναι πολύ τεντωμένο και δεν παρέχει την απαραίτητη υποστήριξη ή απλά θέλετε μεγαλύτερη ανόρθωση, απλά σταυρώστε στην πλάτη σας τις τιράντες του σουτιέν.

Πώς να βελτιώσετε ένα δαντελωτό σουτιέν

Τα μπραλέτ είναι άνετα και απαλά, γιατί δεν έχουν μπανέλες. Ωστόσο, δε δίνουν ώθηση στο στήθος. Για να ανορθώσετε το στήθος σας, βάλτε μέσα από το μπραλέτ τα ένθετα από το μαγιό, τα οποία μπορείτε να σταθεροποιήσετε με κολλητικές ταινίες για ρούχα.

Αν υπάρχουν κενά

Συνηθισμένο πρόβλημα για τις γυναίκες με μεγάλο στήθος. Για να αποφύγετε αυτό το πρόβλημα, στερεώστε τις άκρες του πουκάμισου ανάμεσα στα κουμπιά με κολλητική ταινία διπλής όψεως .

Βολικός τρόπος αποθήκευσης σουτιέν

Ο καλύτερος τρόπος για να αποθηκεύσετε τα σουτιέν σας, είναι μια απλή κρεμάστρα. Με αυτόν τον τρόπο δε θα χάσουν το σχήμα τους και θα έχετε εύκολη πρόσβαση.