Συμβουλές για ένα σικ & πλούσιο ντύσιμο

Δεν είναι ανάγκη να είσαι εκατομμυριούχος για να δείχνεις σικ και κλασάτη. Το μόνο που χρειάζεται είναι να ξέρεις πώς να ντυθείς ανάλογα με το σώμα σου και να διαλέγεις ρούχα καλής ποιότητας… Δες πιο κάτω μερικές συμβουλές για να απογειώσεις το look σου!
classy preppy outfit

 

a line black dress

1. Να θυμάσαι ότι για να δείχνεις καλοντυμένη πρέπει κάποιες φορές να ξεχάσεις την άνεση. Οι ριχτές μπλούζες και τα flat παπούτσια είναι πιο πολύ για καθημερινές εμφανίσεις. Άρα, ναι στις ζώνες και στα τακούνια! Θα αναδείξεις τη σιλουέτα σου και το περπάτημά σου θα γίνει αυτόματα πιο κομψό.

structured peplum outfit

2. Επίλεξε κομψά και ιδιαίτερα κομμάτια. Το να φτιάξεις ένα σικάτο look πάει να πει ότι κάποιες φορές πρέπει να κάνεις τη διαφορά, ωστόσο χωρίς υπερβολές.

simple neutral look

 3. Απόφυγε τα logos. Είναι πολύ ξεπερασμένα και δείχνουν δεύτερα. Καλύτερα να ποντάρεις σε μια γραμμή που θα σε κολακεύει πολύ και ένα καλό ύφασμα παρά στην ετικέτα. Οι πολύ πλούσιες γυναίκες δεν αποκαλύπτουν ποτέ την μάρκα των ρούχων τους.

classy and cool street style look

4. Φρόντισε να φτιάχνεις απόλυτα ταιριαστούς χρωματικούς συνδυασμούς. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να έχεις τσάντες και παπούτσια σε όλα τα χρώματα. Διάλεξε ένα που να σου ταιριάζει πολύ και συνδύασέ το με τα κατάλληλα ρούχα. Πρόσεξε: Ποτέ δεν μπλέκουμε πάνω από 3 χρώματα!

minimalistic chic outfit olivia palermo

5. Κράτα τα πολλά κοσμήματα στο σπίτι. Δεν είναι ανάγκη να φορτώνεσαι σαν τη λατέρνα. Διάλεξε λίγα και καλά κομμάτια που συνδυάζονται εύκολα.

prim and proper classy look

6. Κάνε κι ένα έξοδο. Το ξέρουμε ότι δεν είναι εποχές για σπατάλες, όμως σίγουρα μπορείς να κρατηθείς και να μην ξοδεύεις τα χρήματά σου σε ρούχα που δεν χρειάζεσαι. Το να επενδύσεις σε μια πολύ καλή τσάντα και ένα ζευγάρι παπούτσια είναι ό,τι πιο έξυπνο μπορείς να κάνεις. Έτσι ό,τι και να φορέσεις το look σου απογειώνεται.

gorgeous look

7. Δώσε σημασία στη λεπτομέρεια. Αυτή κάνει τη διαφορά και το ξέρεις. Φρεσκολουσμένα και μοσχομυριστά μαλλιά, λαμπερό δέρμα, καθαρά, σιδερωμένα ρούχα και γυαλισμένα παπούτσια θα αναβαθμίσουν κάθε σου εμφάνιση.

simple and classy outfit

8. Μην ξεχνάς το makeup σου, αλλά μην το παρακάνεις κιόλας. Σκοπός είναι να δείχνεις λαμπερή κι όχι έτοιμη για το καρναβάλι της Πάτρας! Αυτό που χρειάζεσαι είναι μια ελαφριά βάση, φυσικό ρουζ, ένα απαλό κραγιόν και μάσκαρα!