Tips για έναν καλοκαιρινό γάμο

Νύφη το καλοκαίρι!

Πολύ συνηθισμένη εικόνα ιδιαίτερα στην Ελλάδα όπου από Ιούνιο έως και Σεπτέμβριο ο ένας γάμος διαδέχεται τον άλλον στις περισσότερες εκκλησίες οι οποίες είναι συνεχώς στολισμένες για να υποδεχτούν τα ζευγάρια που θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Τι πιο ωραίο απ΄το να φορέσεις το νυφικό των ονείρων σου χωρίς να σε νοιάζει το κρύο και η βροχή. Τι πιο ωραίο απ’το να έρθουν οι καλεσμένοι σου χωρίς να τους εμποδίσει μια ενδεχόμενη κακοκαιρία, ιδιαίτερα αν έρχονται απο κάποια επαρχία. Τι πιο ωραίο απ΄το να παντρεύεσαι με φόντο το καλοκαιρινό ηλιοβασίλεμα ή τα καταγάλανα νερά της θάλασσας σε κάποιο νησί. Ακόμη και στην πόλη όμως το καλοκαίρι επικρατεί μια άλλη διάθεση, μια θετική αύρα, ένας διάχυτος ρομαντισμός.Εσείς τώρα φροντίστε μερικές λεπτομέρειες ώστε να είστε οι ωραιότερες νύφες του φετινού καλοκαιριού.

– Επιλέξτε ένα νυφικό από ανάλαφρο ύφασμα και αν έχετε ήδη αποκτήσει χρώμα από τα πρώτα μπάνια στην θάλασσα, θα σας κολάκευε ένα νυφικό με άκρως αποκαλυπτική πλάτη ώστε να αισθάνεστε τέλεια παρά την ζέστη.

– Κάντε την γαμήλια τελετή νωρίς το πρωί ή αργά το απόγευμα ώστε να αποφύγετε την πολύ ζέστη.

– Κάντε μια καλή αποτρίχωση απλώστε στο σώμα σας μια καλή ενυδατική κρέμα και μην φοράτε καλσόν που θα σας κάνει να ζεσταίνεστε περισσότερο.

– Χρησιμοποιήστε αδιάβροχο μακιγιάζ και όχι σε πολύ έντονα χρώματα, και φορέστε ένα πιο διακριτικό άρωμα. Τα βαριά αρώματα σε συνδυασμό με τον ενδεχόμενο ιδρώτα θα προκαλέσουν δυσφορία όχι μόνο σε εσάς αλλά και στους γύρω σας.

– Προσέξτε το νυφικό σας χτένισμα να είναι τέτοιο ώστε να μην χαλάσει σε περίπτωση που ιδρώσετε.

– Θυμίστε σε κάποιον δικό σας να έχει μαζί του μια βεντάλια που ίσως σας χρειαστεί την ώρα του μυστηρίου αν έχει αφόρητη ζέστη.

– Φροντίστε τα λουλούδια από τα οποία θα αποτελείται ο γαμήλιος στολισμός να είναι ανθεκτικά ώστε να κρατηθούν ζωηρά παρά τις υψηλές θερμοκρασίες.

Με το καλό!