Συμβουλές για άψογο Layering

Layering! Ένα styling που έχουμε αγαπήσει πολύ τα τελευταία χρόνια. Ειδικά το χειμώνα που η θερμοκρασία πέφτει. Στην αρχή το κάναμε λίγο διστακτικά. Φορούσαμε ένα κοντό τοπ με ένα πιο μακρύ. Πλέον έχει περάσει σε άλλο επίπεδο και σίγουρα έχει γίνει λίγο πιο δημιουργικό. Μην ξεχνάς ότι το καλοκαίρι το συναντήσαμε και στα κοσμήματα. Ναι, αυτό που φορούσαμε κολιέ σε διάφορα μήκη ήταν layering. Anyway!

Αυτήν τη σεζόν το layering έχει αποκτήσει άλλο νόημα. Ναι μεν θέλει να μας διατηρήσει ζεστές, αλλά πάνω από όλα θέλει να είμαστε και στιλάτες, ακόμα και αν φοράμε πολλά ρούχα. Αν αναρωτιέσαι, λοιπόν, πως θα το πετύχεις, πως θα το δημιουργήσεις μόνη σου σωστά, τότε μετακινήσου προς τα κάτω. Τα street styles έχουν την απάντηση. Ένα μόνο hint θα σου δώσω: θα χρειαστεί να κρατήσεις μερικά καλοκαιρινά ρούχα εκτός ντουλάπας.

Συνδύασε ένα loose τοπ με statement sleeves (κατά προτίμηση) με ένα ζιβάγκο από μέσα. Προτίμησε τα δύο τοπ να έχουν διαφορετικό χρώμα για αντίθεση. Ολοκλήρωσε με το αγαπημένο σου παντελόνι.

Μια σούπερ επιλογή είναι να συνδυάσεις δύο πανωφόρια μαζί. Μπορείς για παράδειγμα να συνδυάσεις μια καμπαρντίνα με ένα σακάκι ή το αγαπημένο σου παλτό με ένα ντένιμ jacket.

Αναρωτιέσαι πως θα κάνεις layering στο γραφείο; Τότε συνδύασε ένα πουκάμισομε ένα oversized και μακρύ γιλέκο. Φόρεσε ένα παντελόνι και μια ζώνη στη μέση και είσαι έτοιμη.

Το αγαπημένο σου πουκάμισο μπορεί να αποκτήσει ξεχωριστό ύφος αν το συνδυάσεις με το σωστό τρόπο. Πρόσθεσε από πάνω έναν κορσέ ή ένα strapless top και δημιούργησε ένα cool layering.

Σε εαυτό το τιπ κρατάμε τον κορσέ και προσθέτουμε από μέσα ένα ζιβάγκο. Μπορείς εκτός από κορσέ να φορέσεις κι ένα μπραλέτ. Είναι εξίσου στιλάτο.

Τώρα θα περάσουμε σε κάτι πιο τολμηρό που αγαπούν όλα τα κορίτσια στο εξωτερικό. Τόσα χρόνια είχε συνηθίσει να συνδυάζεις την αγαπημένη σου φούστα με ένα καλσόν. Ή χωρίς καλσόν. Τώρα όμως σε συμβουλεύουμε να συνδυάσεις μια A line skirt με το αγαπημένο σου παντελόνι. Κατά προτίμηση σε flare γραμμή.

Ξέρεις ότι το athleisure είναι μια φοβερή τάση. Τώρα, λοιπόν, μπορείς να την εντάξεις και στα office looks σου. Πως; Συνδύασε ένα κοστούμι με ankle boots και ένα φούτερ. Απλά επέλεξε ένα φούτερ μονόχρωμο και χωρίς logo.

Το αγαπημένο σου καλοκαιρινό φόρεμα δεν χρειάζεται να το αποθηκεύσεις στην ντουλάπα. Αρκεί να έχει κουμπιά, να είναι αέρινο και σε midi ή maxi γραμμή. Το φοράς με ένα jeans και λευκά ankle boots.

Τέλος, συγκεντρώνουμε μερικά από τα παραπάνω κομμάτια και σε παροτρύνουμε να φορέσεις ένα ζιβάγκο, από πάνω ένα πουκάμισο και τέλος το αγαπημένο σου σακάκι. Ολοκληρώνεις απλά με ένα παντελόνι και είσαι σούπερ.