Αυτά τα λάθη κάνεις και αλλοιώνεις την ηλικία σου!

Είπαμε να απενοχοποιήσουμε τα χρόνια που περνάνε «από πάνω» μας, όχι όμως να δείχνουμε και μεγαλύτερες από όσο πραγματικά είμαστε.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος κάποια γυναίκα να κρύβει τα χρόνια της. Το αντίθετο. Πρέπει όλες, όσο μεγαλώνουμε, να συμφιλιωνόμαστε με την εικόνα και με την ηλικία μας. Δεν υπάρχει όμως ούτε λόγος να φαινόμαστε και μεγαλύτερες από αυτή. Γι’ αυτό σου παρουσιάζουμε παρακάτω τα 3 πιο συνηθισμένα στυλιστικά λάθη που κάνεις όταν επιλέγεις τα ρούχα που θα φορέσεις και σε μεγαλώνουν χωρίς φυσικά να χρειάζεται. Απέφυγέ τα συνέχισε να νιώθεις και να δείχνεις όσο πραγματικά είσαι, ούτε μέρα παραπάνω!

GettyImages 507618758

Πρώτο Λάθος: Φοράς φαρδιά ρούχα
Μπορεί να είναι stylish, να έχουν ενδυματολογικό ενδιαφέρον και να καλύπτουν τις όποιες ατέλειες στη σιλουέτα μας, αλλά ας το παραδεχτούμε… τα στενά ρούχα που διαγράφουν τις καμπύλες είναι αυτά που θα σε κάνουν να δείχνεις νέα και δροσερή. Τα loose κομμάτια που «χάνεσαι» μέσα τους απλά σε κρύβουν… και εσένα και την πραγματική σου ηλικία.

Δεύτερο Λάθος: Φοράς μόνο μαύρα ρούχα
Είναι κομψά και κολακευτικά αλλά είναι και συνυφασμένα με τις μεγαλύτερα ηλικιακά γυναίκες. Επίσης κάνουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου να φαίνονται πιο άγρια και «ρίχνουν τον προβολέα» τους πάνω σε όλες τις ρυτίδες που μπορεί να έχεις στο πρόσωπό σου. Από την πιο μικρή, μέχρι την μεγαλύτερη. Βάλε χρώμα στη ζωή και στην γκαρνταρόμπα σου και θα δεις πως από την πρώτη στιγμή θα φαίνεσαι πιο μικρή, φρέσκια και ζωηρή.

Τρίτο Λάθος: Φοράς φούστες και φορέματα μέχρι τον αστράγαλο
Δεν υπάρχει λιγότερο κολακευτικό και sexy μήκος φορέματος από αυτό. Δεν έχει ούτε την κομψότητα του μήκους που σταματάει στη μέση της γάμπας, ούτε τον αισθησιασμό των μάξι gowns. Ποιος ο λόγος, λοιπόν, να έχεις ένα τέτοιο παλαιομοδίτικο και αυστηρό ρούχο στην γκαρνταρόμπα σου; Aπαντάμε εμείς για εσένα και σου λέμε: KANENAΣ!