Μοναξιά – Μήπως φλερτάρεις με λάθος τρόπο;

Φίλη μου, δεν ξέρω αν το έχεις ακούσει αλλά το φλερτ πραγματικά είναι ζωή. Υπάρχει παντού, είναι αναζωογονητικό και σίγουρα σου φτιάχνει τη διάθεση. Το είδος βέβαια, διαφοροποιείται ανάλογα με την περίσταση. Υπάρχει πιθανότητα να είναι το απλό και αθώο φλερτ ανάμεσα σε έναν άντρα και μία γυναίκα, χωρίς φυσικά να οδηγεί πουθενά, αλλά υπάρχει και το φλερτ που σκοπό έχει κάτι… παραπέρα. Και εδώ ερχόμαστε εμείς να σου ανοίξουμε τα μάτια. Διότι αγαπητή μου, σε περίπτωση που αναρωτιέσαι γιατί οι γνωριμίες σου δεν προχωρούν και γιατί εξακολουθείς να είσαι μόνη σε έναν κόσμο γεμάτο… ζευγάρια (γιατί έτσι ακριβώς το βλέπεις) ήρθε η ώρα να σου τονίσουμε τα βασικά λάθη που κάνεις στο φλερτ και φυσικά καταστρέφεις ή καταδικάζεις οποιαδήποτε συνέχεια. Δες παρακάτω και πράξε αναλόγως.

1. Τον κάνεις να αισθάνεται σαν παιδί: Μα είναι δυνατόν οτιδήποτε κι αν σου πει, εσύ να παίρνεις το χαζό σου χαμόγελο, να γέρνεις το κεφάλι και να ξεστομίζεις: Αχ πόσο γλυκόοοοο. Με άντρα μιλάς όχι με 5χρονο οπότε φέρσου αναλόγως. Γενικότερα, προσπάθησε να είσαι όσο το δυνατόν λιγότερο ζουζουνιάρα, εκτός πια κι αν έχεις πηγαίο χιούμορ, οπότε και σου συγχωρούνται τα πάντα.

2. Τον «ακυρώνεις»: Είναι ενθουσιασμένος για το ταξίδι του στην Πορτογαλία και θέλει να στο περιγράψει με κάθε λεπτομέρεια. Ε δεν είναι κρίμα την ώρα που ξεκινάει την αφήγηση εσύ να του πεις ότι μόλις γύρισες από… τη Γη του Πυρός; Δηλαδή γιατί τον ισοπεδώνεις έτσι; Γενικότερα οι άνθρωποι με αυτοπεποίθηση, ούτε προσπαθούν να προβληθούν ούτε φυσικά και να καπελώσουν το συνομιλητή τους. Κι εσύ έχεις αυτοπεποίθηση. Τέλος!

3. Αρνείσαι τα κοπλιμέντα του: Αφού θέλει να σε αποθεώσει ο γλυκούλης, γιατί τον κόβεις βρε κορίτσι μου; Σε θεωρεί κορμάρα; Ακόμα κι αν δεν είσαι, δεν πειράζει. Οι άντρες έχουν την τάση να θεοποιούν τις γυναίκες που θέλουν οπότε κάτι τέτοιο συμβαίνει και με σένα. Μπορείς να πεις απλά ένα ευχαριστώ από το να τον κάνεις να μετανιώσει την ώρα και τη στιγμή που ξεστόμισε τα κοπλιμέντα; Μπορείς;

4. Δεν ανταποδίδεις το φλερτ: Χρυσή μου αντιλαμβάνεσαι καθόλου τι γίνεται γύρω σου; Έχεις ιδέα ότι το αγόρι αυτό σε φλερτάρει και σε θέλει; Ε προσπάθησε τότε να το αντιληφθείς και να το συνειδητοποιήσεις. Και κυρίως να το ανταποδώσεις. Διότι αν εκείνος φλερτάρει… μόνος του, τότε μάλλον δε θα κάτσει να σε παρακαλάει και για πολύ. Μα τόσο ντροπαλή πια;

Error: Contact form not found.