3 τρόποι για να φορέσεις σωστά τις slouchy boots

Χωρίς αμφιβολία, το Ιt στυλ της σεζόν -oι slouchy boots είναι αναβαθμισμένες και πιο κομψές από ποτέ, κατασκευασμένες από πολυτελές σουέτ ή δέρμα και σε μια ποικιλία από αποχρώσεις από neutrals μέχρι κόκκινο λουστρίνι και λαμπερούς μεταλλιζέ τόνους. Η σιλουέτα τους έχει μια άνετη αίσθηση και είναι κολακευτική για κάθε ηλικία, είτε για casual ή για πιο επίσημες περιστάσεις. Εδώ, σας παρουσιάζουμε τρεις φρέσκους τρόπους που μπορείτε να φορέσετε την τάση αυτή τη στιγμή.

Στο Γραφείο

Mια midi πλισέ φούστα είναι ένα κομψό κομμάτι που σε συνδυασμό με μπότες μπορεί να γίνει ένα look ιδανικό για το γραφείο. Επιλέξτε μια chic απόχρωση όπως το midnight blue και ολοκληρώστε το look όπως η VB με ένα πουκάμισο και cardigan.

Mε τζιν

Δώστε ενδιαφέρον στο αγαπημένο σας skinny jean, τοποθετώντας τo μέσα  σε ένα ζευγάρι slouchy boots. Oλοκληρώστε το σύνολο με ένα πλεκτό τοπ και oversized blazer.

Στη βραδινή έξοδο

Εχετε κάποιο εορταστικό sοirée στην ατζέντα σας; Φυσικά και έχετε. Εάν βαρεθήκατε τις κλασικές στιλέτο γόβες σας, αυτές οι μπότες είναι μια πιο cool εναλλακτική λύση. Φορέστε τις με μια midi φούστα από πολυτελές ύφασμα και ένα basic φανελάκι όπως τις έδειξε στο φετινό του σόου ο οίκος Saint Laurent. Ολοκληρώστε το look με ένα μονό εντυπωσιακό σκουλαρίκι και ένα sleek blazer.