Ποιος είναι ο ιδανικός σας σύντροφος σύμφωνα με το ζώδιο σας;

Υπάρχουν άνθρωποι που καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλον τέλεια και των οποίων οι συνήθειες και ο τρόπος ζωής φαίνονται να είναι ίδια. Υπάρχουν και άλλοι που επειδή είναι κάπως αντίθετοι σε αυτά αλληλοσυμπληρώνονται και άλλοι που σίγουρα δεν ταιριάζουν με τίποτα. Ανακαλύψτε εδώ τις πιθανές ιδανικές σχέσεις αγάπης, σύμφωνα με το ζώδιο σας.

Ο ιδανικός σας σύντροφος σύμφωνα με το ζώδιο σας

Κριός: Ταιριάζει με τον Τοξότη και τον Λέοντα. Αγαπά το πάθος που εκφράζει ο Λέων και πόσο φιλόδοξος είναι ο Τοξότης. Δεν θα βαρεθείτε με αυτά τα δύο ζώδια της φωτιάς.

Ταύρος: Είναι απόλυτα ταιριαστός με Παρθένο και τον Αιγόκερω, καθώς μοιράζεται μαζί τους αυτή την ήρεμη πλευρά. Επιπλέον, αυτό το ζώδιο της Γης εκτιμά την σύνεση της Παρθένου και τη σοβαρότητα του Αιγόκερου. Μια τέτοια ένωση γίνεται για να διαρκέσει καιρό.

Δίδυμος: Είναι συμβατός με τον Υδροχόο και τον Ζυγό, γιατί με αυτά τα ζώδια βρίσκεται σε τέλεια αρμονία. Αγαπά αυτή την εφευρετική πλευρά του Υδροχόου και την απίστευτη ικανότητα του Ζυγού να επικοινωνήσει. Μεταξύ του Δίδυμου και αυτών των δύο ζωδίων, τα πράγματα λειτουργούν αμέσως.

Καρκίνος: Ταιριάζει με το Σκορπιό και με τους Ιχθείς με τους οποίους φαίνεται και είναι από τα πιο όμορφα ζευγάρια. Αγαπά το βάθος του Σκορπιού και την ενσυναίσθηση των Ιχθύων.

Λέων: Είναι συμβατός με τον Κριό και τον Τοξότη. Εκτιμά ιδιαίτερα τον ενθουσιασμό του Κριού και στον Τοξότη τον τρόπο του να είναι τόσο πολιτικά σωστός.

Παρθένος: Σε απόλυτη αρμονία με τον Ταύρο και τον Αιγόκερω. Η Παρθένος είναι πολύ τελειομανής και επομένως εκτιμά τον πραγματισμό του Ταύρου που τον βοηθά να αποφασίσει και την σταθερότητα του Αιγόκερου που του δίνει την ασφάλεια που χρειάζεται.

Ζυγός: Είναι απόλυτα ταιριαστός με τους Διδύμους και τον Υδροχόο. Αγαπάει το καλό χιούμορ του Διδύμου και την τρελή και άσχημη πλευρά του Υδροχόου.

Σκορπιός: Ταιράζει με τον Καρκίνο και με τους Ιχθείς. Αυτά τα ζευγάρια ταιριάζουν τέλεια επειδή το πάθος του Σκορπιού προστίθεται στη διαίσθηση του καρκίνου ή στον θαυμασμό για την καλοσύνη των Ιχθύων.

Τοξότης: Είναι συμβατός με τον Κριό ή με τον Λέοντα. Αγαπά την τόλμη και την επιχειρηματική πλευρά του Κριού. Αλλά του αρέσει επίσης ο τρόπος με τον οποίο ο Λέων επιβάλλεται σε κάθε περίπτωση.

Αιγόκερως: Δημιουργεί ένα εξαιρετικό ζευγάρι με τον Ταύρο και τη Παρθένο. Η προσωπικότητα του ταύρου εκτιμά την απλότητα και την ικανότητά του να τον γεμίσει με σιγουριά. Η Παρθένος αγαπά την ταπεινοφροσύνη και τη σημασία που δίνει στα θεμελιώδη πράγματα στη ζωή.

Υδροχόος: Ισορροπημένο ζευγάρι με Δίδυμους ή Ζυγούς. Εκτιμά την ευκολία με την οποία ο Δίδυμος προσαρμόζεται σε νέες καταστάσεις, καθώς σας επιτρέπει να κάνετε όλες τις τρέλες σας πραγματικότητα. Αγαπά την ακραία συμπάθεια και την αναζήτηση ισορροπίας του Ζυγου.

Ιχθείς: Ταιριάζει με τον Καρκίνο και τον Σκορπιό. Εκτιμάει την ευαισθησία του καρκίνου και την ευαίσθητη και συναισθηματική πλευρά του και προσελκύεται από τη μυστηριώδη προσωπικότητά του Σκορπιού.