Δες ποια ρούχα δεν πρέπει να φοράς γιατί… σε παχαίνουν

Πολλά ρούχα αντί να σε κάνουν να δείχνεις πιο λεπτή, ή έστω να περιγράφουν με ακρίβεια το πώς είσαι στην πραγματικότητα, σε παχαίνουν και αυτό ήρθε ο καιρός να σταματήσεις.

Δεν χρειάζεται να φοράς παντελόνια που δείχνουν τις γάμπες σου πιο τροφαντές λόγω του μήκους τους, ούτε φορέματα που διαγράφουν ένα μικρό πρήξιμο που μπορεί να έχεις στην κοιλιά σου.

Το σημαντικό με τα ρούχα που φοράμε, όποια και αν είναι αυτά, είναι να μπορούμε να βγάλουμε στην επιφάνεια τον καλύτερο εαυτό μας, όχι μία υποδεέστερη, μέτρια εκδοχή μας. Γι’ αυτό σου παρουσιάζουμε αναλυτικά στην παρακάτω gallery τα 7 είδη ρούχων που ίσως χρειάζεται αν σκεφτείς σοβαρά να αποβάλλεις μια για πάντα από την γκαρνταρόμπα σου αν δεν θες να φαίνεσαι πιο παχουλή ενώ δεν έχεις πάρει γραμμάριο.

Τα ρούχα που μας παχαίνουν τα θεωρούμε εχθρούς μας και ο πόλεμος εναντίον τους μόλις ξεκίνησε!

Cropped Παντελόνι: Eπειδή «κόβεται» στον αστράγαλο δείχνει το πόδι -και συγκεκριμένα τη γάμπα- πιο κοντή και πιο «στρουμπουλή» ακόμα και αν φορέσεις ψηλοτάκουνα από κάτω.

Φαρδιά Ζώνη: «Χωρίζει» τον κορμό στα δύο και πρέπει πραγματικά να είσαι αρκετά ψηλή και λεπτή αν δεν θες να τονίζονται οι μηροί, αλλά και τα μπράτσα σου.

Puffy Coat: Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες επεξηγήσεις όταν η εικόνα μιλάει από μόνη της. Είναι το πανωφόρι με τον περισσότερο όγκο από όλα και αυτός προστίθεται και στη σιλουέτα σου, με όποιον τρόπο και αν το φορέσεις.

Eμπριμέ Παντελόνι: Αν έχεις τονισμένη περιφέρεια ή μηρούς, τότε καλό είναι να επιλέγεις μονόχρωμα κομμάτια. Τα printed pants δείχνουν την επιφάνεια που καλύπτουν μεγαλύτερη.

Skinny Jean: Διαγράφουν κάθε ατέλεια και «αναδεικνύουν» ένα-ένα τα περιττά κιλά που μπορεί να έχεις στα πόδια σου. Μην πέσεις στην παγίδα και θεωρήσεις ότι αν το δικό σου denim παντελόνι είναι από σκληρό jean ύφασμα, το αποτέλεσμα θα είναι διαφορετικό… δεν θα είναι!

Full Skirt: Αυτό το είδος φούστας μπορεί να είναι πολύ θηλυκό και ρομαντικό αλλά «κρύβει» τόσο πολύ το σώμα σου από τη μέση και κάτω που δείχνει απλά ότι «έχεις περιφέρεια» ακόμα και αν δεν έχεις.

Στενό Φόρεμα: Αν είναι από ύφασμα όπως μαλλί, λούρεξ, βισκόζη, θα αναδείξει στο λεπτό το παραμικρό φούσκωμα ή ατέλεια που μπορεί να έχεις στο σώμα σου, οπότε ποιος ο λόγος να το φορέσεις; Ένα ακόμη πρόβλημα στα πολλά που έχουμε όλες μας, και έχουμε ήδη αρκετά!