Δες πώς θα χρησιμοποιείς όλες τις σκιές της παλέτας σου

Σε δυσκολεύουν οι παλέτες που διαθέτουν πολλά χρώματα σκιών; Ακολουθώντας μερικά απλά βήματα μπορείς να πετύχεις αμέτρητους συνδυασμούς με τις αποχρώσεις που σου παρέχουν και να δημιουργήσεις απίστευτα λουκ!

Ακόμα και τα δύο μόνο χρώματα σε μια παλέτα μακιγιάζ, πολλές φορές μπορεί να σου φανεί δύσκολο  να τα χρησιμοποιήσεις συνδυαστικά. Πόσο μάλλον όταν οι επιλογές αυξηθούν και σου δίνεται οι δυνατότητα να ταιριάξεις ακόμα περισσότερες αποχρώσεις!

Πώς να χρησιμοποιήσεις 2 σκιές

Όποιο ζευγάρι αποχρώσεων και αν επιλέξεις το αποτέλεσμα θα είναι απόλυτα σέξυ!

Βήμα 1 : Άπλωσε την πιο απαλή σκιά από τις δύο σαν βάση σε όλη την επιφάνεια των ματιών. Σβήσε λίγο το χρώμα  στην εσωτερική γωνία του ματιού και κατά μήκος του κάτω βλεφάρου.

Βήμα 2 : Στη συνέχεια άπλωσε την πιο σκούρα σκιά στη βάση των άνω βλεφάρων σε μικρές κυκλικές κινήσεις με τη βοήθεια ενός στρογγυλού πινέλου.

Πώς να χρησιμοποιήσεις τρεις σκιές

Προσθέτοντας και ένα τρίτο χρώμα σκιάς το μακιγιάζ γίνεται ακόμα πιο διασκεδαστικό.

Βήμα 1 : Άπλωσε την πιο απαλή σκιά από τις τρεις σε όλο το κινητό βλέφαρο.

Βήμα 2 : Τοποθέτησε την πιο σκούρα σκιά κατά μήκος της περιοχής των άνω βλεφάρων

Βήμα 3 : Δώσε ένταση στο βλέμμα δημιουργώντας ένα “v” στην εξωτερική γωνία του ματιού.

Πώς να χρησιμοποιήσεις τέσσερις σκιές

Οι περισσότερες τετραπλές παλέτες σκιών είναι ουσιαστικά τρεις από τις οποίες η τέταρτη είναι μια μεταλλική ή σκούρα απόχρωση που δίνει την τελική ξεχωριστή πινελιά.

Βήμα 1 : Κάνε την ίδια διαδικασία που περιγράφετε παραπάνω.

Βήμα 2 : Τοποθέτησε την πιο έντονη σκιά στην εσωτερική γωνία του ματιού, στο τόξο των φρυδιών ή και στο κάτω βλέφαρο. Χρησιμοποίησε κάθε σκιά ξεχωριστά και σταδιακά ανάμιξε και τις υπόλοιπες. Είναι αμέτρητες οι αποχρώσεις που μπορείς να πετύχεις με τη διαδικασία blending!