Αυτά τα στυλιστικά λάθη δεν θα τα ξανακάνουμε από φέτος!

Η άφιξη του νέου χρόνου δεν είναι μόνο μία μοναδική ευκαιρία για νέα ξεκινήματα αλλά και για εκκαθαρίσεις. Για να διορθώσεις λάθη του παρελθόντος είτε αυτά αφορούν την γκαρνταρόμπα σου, είτε ολόκληρη τη ζωή σου. Και επειδή τα δεύτερα είναι πιο δύσκολα, ας ασχοληθούμε εδώ με τα πρώτα! Με τα ανόητα λάθη σε fashion θέματα ήρθε η ώρα να ορκιστείς πως δεν θα ξανακάνεις. Αν έχεις φτάσει και εσύ, λοιπόν, σε ένα συγκεκριμένο σημείο της ζωής σου όπου τελικά έχεις συνειδητοποιήσει ότι η μόδα πρέπει να είναι μια χαρά, ένας απελευθερωτικός παράγοντας της καθημερινότητάς μας, κάτι που σε κάνει να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου, αυτό το θέμα σε ενδιαφέρει.

Γιατί η μόδα δεν πρέπει να είναι κάτι που να αποθαρρύνει ή που έχει αρνητικό αντίκτυπο σε οποιονδήποτε τομέα της ζωής σου. Γι ‘αυτό επισημαίνουμε παρακάτω 5 «στυλιστικά παραπτώματα», 5 λάθη που λίγο πολύ όλες έχουμε κάνει στο παρελθόν και θα είναι καλύτερη η ζωή –και το στυλ μας- αν δεν επαναλάβουμε και το 2018. Καλή χρονιά!

Θα σταματήσεις να επενδύεις σε εποχικά αξεσουάρ και θα «ποντάρεις» σε all time classic πράγματα, όπως είναι οι δερμάτινες ζώνες που μπορείς να βάλεις όλη τη χρονιά.

 

 

Θα ξεφύγεις από την «safe zone» σου σε ό,τι αφορά το στυλ σου και θα τολμήσεις έστω και μία φορά να κρατήσεις ένα hot fashion trend, όπως μπορεί να είναι μία εκκεντρική τσάντα ή ένα ιδιαίτερο ζευγάρι παπούτσια.

 

 

Θα πάψεις να έχεις το άγχος για το πώς φαίνεται το σώμα σου μέσα στα αγαπημένα σου ρούχα. Θα αγαπήσεις την σιλουέτα σου και θα την αναδεικνύεις φορώντας το κατάλληλο κομμάτι χωρίς να στρεσάρεσαι για την εικόνα σου.

 

Θα σταματήσεις να αποζητάς την στυλιστική ικανοποίηση μέσα από την αγορά νέων ρούχων όλη την ώρα. Μπορείς να σκεφτείς και νέους τρόπους ώστε να εκμεταλλευτείς και να φορέσεις και πάλι τα παλιά σου.

 

 

Θα στέκεσαι και θα περπατάς με αγέρωχο τρόπο και ψηλά το κεφάλι, υποστηρίζοντας τις επιλογές και την εικόνα σου ακόμα και αν νιώθεις πως έχεις να το κάνεις μπροστά στο «πιο δύσκολο κοινό». Δεν υπάρχει καλύτερο «αξεσουάρ» από την αυτοπεποίθηση.