Μικρά μυστικά για να είσαι πάντα σικ & φινετσάτη

Θες η κυριαρχία του athleisure style, θες τα It-girls τύπου Kendall Jenner και αδερφές Hadid που κυκλοφορούν παντού με φούτερ, jeans και cropped tops… Το να ντυθείς preppy και κομψά σήμερα φαντάζει πιο δύσκολο από όσο πραγματικά είναι. Και τι εννοούμε με αυτό; Πως αρκεί να ανασύρεις από την γκαρνταρόμπα σου κομμάτια που θεωρούσες «μεγαλίστικα» και «ξεπερασμένα» (όπως τα κοστούμια και οι καπαρντίνες), αλλά και να υιοθετήσεις στοιχεία περιποίησης (αλήθεια εσύ πόσο συχνά βουρτσίζεις τα μαλλιά σου;) που μπορεί να σου θυμίζουν τις παροτρύνσεις της μαμάς σου όταν ήσουν μικρή, αλλά δεν έχουν φύγει ακόμα από τη μόδα.

Και δεν έχουν φύγει από τη μόδα γιατί είναι ικανά να προσθέσουν στο σύνολό μας σοφιστικέ στοιχεία με τον πιο ανέξοδο και εύκολο τρόπο. Δες παρακάτω στην γκάλερι 5 απλά μυστικά στυλ που μπορείς να εφαρμόσεις άμεσα και να δημιουργήσεις sophisticated looks που θα σε κάνουν πάντα να δείχνεις φινετσάτη και καλοντυμένη.

Nα έχεις πάντα καλοχτενισμένα μαλλιά. Όσο «πρόχειρα» και να είναι τα ρούχα σου, αυτομάτως δείχνεις πιο «καθωσπρέπει» αν το τριχωτό της κεφαλής σου είναι ωραίο.

 

 

Να έχεις έστω και ένα κλασικό κομμάτι μέσα στο σύνολό σου, όπως είναι η καπαρντίνα. Μπορείς να την φορέσεις ακόμα και πάνω από trendy ρούχα και το συνολικό αποτέλεσμα να είναι πολύ κομψό.

 

 

Το layering πρέπει να γίνεται μόνο με δύο κομμάτια αν θες να είναι σοφιστικέ. Με φόρεμα πάνω από παντελόνι ή με δύο μπλούζες σε διαφορετικά μήκη, η μία πάνω από την άλλη.

 

 

Η μονοχρωμία σώζει! Ένα φόρεμα με όγκο ή ένα πανωφόρι σε ιδιαίτερη γραμμή δεν πρέπει να έχουν μοτίβα αν θες να θεωρούνται super chic.

 

 

Nα φοράς σετ. Κοστούμι ή ασορτί top με φούστα, ό,τι και από τα δύο αν επιλέξεις να ξέρεις πως θα τραβήξεις τα βλέμματα για το διαχρονικά κομψό look σου.