Το κόλπο για να “ανοίξεις” τα νέα σου παπούτσια πριν σε “χτυπήσουν”

Σίγουρα έχει αποτελέσει πρόβλημα κάθε γυναίκας, και όχι μόνο μία φορά. Είτε είναι ψηλοτάκουνα, είτε είναι sneakers, είτε ακόμα και πέδιλα, το νέο σου ζευγάρι παπουτσιών είναι σχεδόν αδύνατο να σε κάνει να γλιτώσεις το «χτύπημα».

Οι πρώτες φορές που τα φοράς είναι πάντοτε επώδυνες, μέχρι το νέο σου ζευγάρι να πάει τη φόρμα που θα ταιριάζει σε εσένα. Ωστόσο, με τα δύο παρακάτω κόλπα θα καταφέρεις να αποφύγεις τις φουσκάλες και τον πόνο και να χαρείς το νέο σου απόκτημα από την πρώτη κιόλας μέρα!

Λύγισε απαλά τα νέα σου παπούτσια προς τα πάνω και προς τα κάτω, αρκετές φορές και στη συνέχεια, ζέστανέ τα με ένα πιστολάκι για 4-5 λεπτά. Η θερμότητα θα μαλακώσει τα παπούτσια και θα τα κάνει να «ανοίξουν» πιο εύκολα. Έπειτα, ανακάτεψε σε ένα μπουκάλι ίση ποσότητα νερού και οινοπνεύματος. Με το μείγμα, ψέκασε τα πόδια σου και φόρεσε κατευθείαν το νέο ζευγάρι παπούτσια.

Εναλλακτικά: Κόψε μερικές σελίδες από μια εφημερίδα και κάνε τις μπαλάκια μεσαίου μεγέθους. Έπειτα, βρέξε τα μπαλάκια αυτά πολύ καλά με νερό και τοποθέτησέ τα στο μπροστινό μέρος των παπουτσιών σου. Βάλε τα παπούτσια σε πλαστικές σακούλες και άφησέ τα στην κατάψυξη όλο το βράδυ. Το πρωί βγάλ’ τα και δοκίμασέ τα!