Πώς να διακοσμήσετε το σπίτι σας ανάλογα με το ζώδιό σας

Κάθε ζώδιο έχει τα δικά του χαρακτηριστικά. Αυτό σημαίνει ότι ανάλογα με το ζώδιο στο οποίο ανήκει ο καθένας διακοσμεί και με διαφορετικό τρόπο το σπίτι του. Δείτε παρακάτω πώς διακοσμεί το κάθε ζώδιο.

Τα ζώδια του αέρα Είναι επικοινωνιακά ζώδια και δίνουν έμφαση στους χώρους κοινωνικών επαφών. Ιδανικές γι’ αυτούς είναι οι μεγάλες σαλοτραπεζαρίες για πολλά άτομα. Σημαντικό εδώ, λόγω της έντονης κοινωνικότητας είναι η αποφυγή της αταξίας και γι’ αυτό καλό είναι να υπάρχουν αρκετοί χώροι αποθήκευσης και τοποθέτησης αντικειμένων (συρταριέρες, βιβλιοθήκες κ.λ.π).

Υδροχόος To σπίτι του είναι διακοσμημένο σε μοντέρνο στιλ με περιστρεφόμενες καρέκλες και είδη τέχνης. Θέλει πολύ χώρο για να δοκιμάζει τα διάφορα χόμπι του και να διακοσμεί τις περίεργες συλλογές του. Του αρέσει πολύ να χρησιμοποιεί την τεχνολογία ενώ κάνει πιο παραδοσιακά πράγματα. Για τους υδροχόους το σπίτι είναι συνήθως το μέρος που συγκεντρώνονται με τους φίλους τους και αυτός είναι και ο λόγος που θέλουν να έχουν όμορφους καναπέδες και πολλά καθίσματα για να χωράνε τους πάντες.

Ζυγός Είναι αριστοκρατικοί, με γούστο και πολύ κομψοί. Είναι οι καλύτεροι διακοσμητές από όλα τα ζώδια και δε θα ήταν καθόλου περίεργο να ακολουθήσουν καριέρα interior designer. Γενικότερα οι ζυγοί έχουν μοντέρνα αισθητική και τους αρέσει το χρώμα. Τους αρέσει να πετάνε όμορφα μαξιλάρια εδώ κι εκεί και αγαπούν τις ταπετσαρίες. Τους αρέσουν οι πινελιές, όπως είναι ένα ενδιαφέρον τραπεζάκι ή coffee table, γιατί προσθέτουν ζεστασιά στον χώρο. Το σπίτι τους σε γενικές γραμμές είναι ήσυχο και ρομαντικό χωρίς να είναι φορτωμένο.

Η συνέχεια στο spirossoulis.com