Ποιο σημείο του γυναικείου σώματος είναι το πιο σέξι για τους άντρες;

Ποιο σημείο του γυναικείου σώματος είναι το πιο σέξι για τους άντρες;
Η επιστήμη μίλησε. Εσύ τι έχεις να πεις;

Το site fitness εξοπλισμού Fitrated έκανε έρευνα σε 2,017 Αμερικάνους για να ανακαλύψει τις προτιμήσεις τους σχετικά με τους αγαπημένους τους σωματότυπους και σημεία σώματος σε έναν ερωτικό παρτενέρ.

Η πλειοψηφία των straight γυναικών (41.7%) έδειξε προτίμηση στον κανονικό αντρικό σωματότυπο, ενώ 35.8% δήλωσε ότι έλκεται περισσότερο από τους μυώδεις τύπους.
Σύμφωνα με την έρευνα, φαίνεται πως 35.9% των gay γυναικών προτιμούν γυναίκες με κανονικό σωματότυπο, 30.1% έλκονται από γυναίκες με καμπύλες και στο ποσοστό του 11.2% αρέσουν οι γυναίκες με μύες.

Από την άλλη, η πλειοψηφία των straight αντρών (48%) εξέφρασε την αδυναμία της στις γυναικείες καμπύλες, με τον κανονικό σωματότυπο να έρχεται δεύτερος στις προτιμήσεις (24.1%), 22.4% να δηλώνει ότι έλκεται από αδύνατες γυναίκες και μόνο 3.8% να λέει ότι προτιμάει τον μυώδη γυναικείο σωματότυπο.

Όσο για το σημείο του γυναικείου σώματος που οι straight άντρες βρίσκουν πιο ελκυστικό και σέξι, νούμερο ένα ανακηρύχθηκε το στήθος, τουλάχιστον ανάμεσα σε αυτούς που προτιμούν τις κανονικές και καμπυλωτές γυναίκες.

Εκείνοι που δήλωσαν ότι προτιμούν τους λεπτούς σωματότυπος συμφώνησαν πως τα οπίσθια είναι μακράν πιο ελκυστικά. Η συντριπτική πλειοψηφία των straight γυναικών δήλωσε πως τα μπράτσα είναι το καλύτερο σημείο του αντρικού σώματος, ενώ οι gay γυναίκες εξέφρασαν την αδυναμία τους στο γυναικείο στήθος.

Μέσα σε όλες αυτές τις αναλύσεις σχετικά με τις προτιμήσεις των άλλων όμως, το Fitrated φρόντισε να μεταδώσει ένα body-positive μήνυμα, λέγοντας ότι «παρόλο που είναι ωραίο να τραβάς την προσοχή των άλλων, θα πρέπει να αγαπάς και να προσέχεις το σώμα σου άσχετα με τα υπόλοιπα».

Πηγή: missbloom