Δίδυμος Σεπτέμβρης 2017: Αναλυτικά οι Προβλέψεις του Μήνα

Φίλε Δίδυμε, ο μήνας αυτός θα σε κάνει να στρέψεις έντονα το ενδιαφέρον σου στα οικογενειακά σου θέματα αφού η πολυαστρία στην Παρθένο φέρνει συζητήσεις και εντάσεις στο σπίτι. Ο Άρης στις 5 Σεπτεμβρίου περνάει στην Παρθένο και ο Ερμής ορθοδρομεί την ίδια μέρα κάνοντας σε να δραστηριοποιηθείς και να συζητήσεις θέματα που απασχολούν τους οικείους σου και που απαιτούν λύσεις. Στην προσπάθειά σου αυτή είναι πιθανό να μπεις σε ανταγωνιστική διάθεση και να υπάρχουν έντονες εκρήξεις θυμού.

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 6 Σεπτεμβρίου στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων, με την Σελήνη να είναι σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα κλείνει θέματα σε οικογενειακό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο, ιδιαίτερα για εσένα που έχεις γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου. Η έντονη συναισθηματικότητα που σε διακατέχει δεν θα βοηθήσει στο να διαχειριστείς την ένταση και είναι πιθανό να εκτονωθείς στο ταίρι σου, γι’ αυτό να είσαι πολύ προσεκτικός. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, η έντονη ενασχόλησή σου με την οικογένεια αλλά και την δουλεία σου δεν σε αφήνει να ασχοληθείς με τα συναισθηματικά σου.

Η νέα Σελήνη στην Παρθένο που πραγματοποιείται στις 20 Σεπτεμβρίου φέρνει νέα οικογενειακά θέματα στην επιφάνεια, ιδιαίτερα για τον γεννημένο το 3ο δεκαήμερο. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο της Παρθένου και η ανάγκη σου να μείνεις σπίτι με το ταίρι σου και να απολαύσετε χρόνο οι δυό σας δείχνει πιο έντονη από ποτέ. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, θα έχεις ευκαιρία για νέα γνωριμία μέσω οικογενειακών φίλων και υποχρεώσεων, η ένταση που βγάζεις όμως μπορεί να είναι αποτρεπτική γι’ αυτό που σε ενδιαφέρει, γι’ αυτό προσπάθησε να ελέγξεις τα νεύρα σου.

Ο Ήλιος και ο Ερμής περνούν στο ζώδιο του Ζυγού στις 22 και στις 30 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα και το σύμπαν σου δίνει μεγάλες ανάσες. Η διάθεσή σου αλλάζει, η δημιουργικότητά σου είναι στο ζενίθ, η χαρά και το κέφι στα ύψη, με αποτέλεσμα να εντυπωσιάζεις τους πάντες και οι κατακτήσεις να εμφανίζονται η μία μετά την άλλη για εσένα που δεν έχεις ταίρι. Εσύ που έχεις ταίρι, είναι εξαιρετική περίοδος για να ανανεώσεις την σχέση σου, να διασκεδάσεις και να εκφράσεις τα έντονα συναισθήματά σου στο ταίρι σου, κάτι που θα εκτιμηθεί δεόντως.