Καρκίνος Σεπτέμβρης 2017: Αναλυτικά οι προβλέψεις του Μήνα

Γενικά
Ο μήνας θα ξεκινήσει με πολλές υποχρεώσεις για να προλάβεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν ακόμη. Από τις 5 του μήνα που ο Ερμής θα έρθει στην ορθή φορά του. Μερικές φορές τα πράγματα θα είναι αρκετά διφορούμενα. Από την μια θα αισθάνεσαι ότι απελευθερώνεσαι από άγχη και δεσμεύσεις και θα μπορέσεις να ωθήσεις τα σχέδιά σου εκφράζοντας ιδέες και πεποιθήσεις και από την άλλη θα βιώνεις ενδόμυχα μια κρίση ταυτότητας κι ένα ψυχικό ανακάτεμα που εκδηλώνεται με την μορφή μιας ασάφειας στον τομέα των καθημερινών δραστηριοτήτων σου. Φρόντισε να σκέφτεσαι γρήγορα και όχι βιαστικά εφαρμόζοντας πρακτικές λύσεις. Στις 30 που ο Ερμής θα μπει στον Ζυγό προσπάθησε να αλλάξεις τακτική και να μην σκέφτεσαι με απαισιόδοξο τρόπο γιατί ξέρεις πολύ καλά ότι οι δυνατότητες και τα προσόντα που έχεις είναι πάρα πολλά και μπορείς και βγάζεις εις πέρας σε ότι και να παρουσιαστεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα έχεις πολύ πάθος στην σχέση σου και θα θέλεις να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Δυσκολίες και προβλήματα που μπορεί να είχες στην σχέση σου τώρα θα πάρουν τέλος και θα γυρίσεις σελίδα ώστε να δώσεις ένα καινούργιο αέρα ανανέωσης. Στις 6 του μήνα που γίνεται η Πανσέληνος στους Ιχθείς φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου ώστε να μπορέσουν να ισορροπήσουν πολλά πράγματα στην σχέση σου. Μέχρι τέλος του μήνα φρόντισε να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να του πεις όλα αυτά που δεν του έχεις πει μέχρι τώρα και θα το κάνουν ευτυχισμένο. Και αν δεν έχεις βρει ακόμη κάποιο ταίρι που θα σου δώσει χαρά στην ζωή σου μην απογοητεύεσαι και κλείνεσαι στον εαυτό σου. Σε βεβαιώνω ότι σύντομα θα βρεις αυτό που ψάχνεις εδώ και καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου θα μπορέσεις να τα πας πολύ καλά αν εστιαστείς μόνο στους στόχους που έχεις και δεν καταναλωθείς σε άλλα θέματα που μπορεί να μην έχουν μεγάλη σημασία για την προσωπική σου καταξίωση. Μέχρι τέλος του μήνα φρόντισε να μην κάνεις καμιά βιαστική κίνηση και να μην πάρεις καμιά απόφαση αν δεν την έχεις σκεφτεί πολύ καλά από πριν. Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά – σιγά και καλυτερεύουν παρόλο που δεν μπορείς να το καταλάβεις γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές. Από τις αρχές του μήνα φρόντισε να μην κάνεις καθόλου έξοδα και αγορές που δεν σου χρειάζονται γιατί πολύ εύκολα θα βγαίνεις εκτός προϋπολογισμού. Στα μέσα του μήνα μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου και να ασχοληθείς και με γραφειοκρατικά νομικά και φορολογικά θέματα.

Προβλέψεις για Υγεία – Ομορφιά
Ο Σεπτέμβριος θα είναι πολύ καλός μήνας για την φυσική σου κατάσταση. Από τις πρώτες μέρες του μήνα μπορείς να ασχοληθείς με την ομορφιά σου την εξωτερική σου εμφάνιση και την φυσική σου κατάσταση. Στις 6 του μήνα που γίνεται η Πανσέληνος στους Ιχθείς θα σου φτιάξει την διάθεση και θα αισθάνεσαι πολύ καλά ψυχολογικά. Πολλές καταστάσεις που ήταν σε στασιμότητα σε σχέση με την φυσική σου κατάσταση τώρα θα αρχίζουν να βρίσκουν τις λύσεις τους. Ο Ερμής από τις 30 που θα μπει στον Ζυγό ανεβάζει την επικοινωνία σου και θα βρίσκεσαι σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση. Όπως καταλαβαίνεις μέχρι τέλος του μήνα οι πλανήτες σου δίνουν τις ευκαιρίες να περάσεις πολύ καλά.