Παρθένος Σεπτέμβρης 2017: Αναλυτικά οι Προβλέψεις του Μήνα

Γενικά
Ο Σεπτέμβριος είναι μήνας που θα έχει πολλές εναλλαγές και θα φέρει γεγονότα που μερικά θα σε ξαφνιάσουν και άλλα θα σε χαροποιήσουν. Από τις 5 του μήνα που ο Ερμής θα έρθει στην ορθή φορά του στο ζώδιο σου η ευαισθησία σου θα αυξηθεί και θα σε προκαλεί να απολαμβάνεις περισσότερο τα πράγματα καθώς επίσης θα σου δίνει και μια τάση να επικοινωνείς καλύτερα με τους γύρω σου. Στις 6 του μήνα που γίνεται η Πανσέληνος στους Ιχθείς θα έχεις μια πολύ έντονη καθημερινότητα με πολλές επαφές και θα κληθείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Στις 20 του μήνα που γίνεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου η φαντασία η λογική αλλά και οι ψευδαισθήσεις σου θα είναι πολύ έντονες και η άποψη σου για τη ζωή θα είναι ξεκάθαρη. Εμπιστεύσου τον εαυτό σου γιατί έχεις πολλές δυνατότητες και μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα και λειτούργησε θετικά για να αισθανθείς ότι βρίσκεσαι σε ασφάλεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας που μπορείς να ζήσεις τον έρωτα και την αγάπη στην κορυφή τους. Από τις πρώτες μέρες του μήνα η διάθεση σου θα είναι πολύ καλή και θα βλέπεις τα πράγματα γύρω σου πολύ όμορφα. Από τις 20 που θα μπει η Αφροδίτη στο ζώδιο σου μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου για την πορεία της σχέσης σου. Προγραμμάτισε ένα ταξίδι πέρασε όμορφα με το ταίρι σου γιατί μαζί σου κανείς το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν μπορεί να πλήξει. Ξεκινάει μια περίοδος για την σχέση σου που θα μπορείς να έχεις το πάνω χέρι και να σου γίνονται όλα τα χατίρια. Μπορείς να ξεκαθαρίσεις και θέματα στην σχέση σου που σε προβληματίζουν από παλιά και να είναι σίγουρο ότι θα βρεις τις καλύτερες λύσεις. Και αν ακόμη η μοναξιά μονοπωλεί στην ζωή σου έφτασε ο καιρός να την διώξεις. Με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης θα έχεις όλη την γοητεία και τον ερωτισμό που χρειάζεσαι ώστε να βρεις το κατάλληλο ταίρι που θα περάσεις πολύ καλά μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Από τις αρχές του μήνα θα είναι καλή η επικοινωνία σου με τους συνεργάτες σου και θα μπορέσεις να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που μπορεί να έχεις μέχρι τώρα στην δουλειά σου. Φρόντισε να κινηθείς γρήγορα για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις για να φτάσεις πολύ σύντομα στην επιτυχία. Στα οικονομικά σου αυτό τον μήνα θα έχεις στασιμότητα. Θα έχεις όλα τα εφόδια να τακτοποιήσεις πολλές υποχρεώσεις που έχεις και υποθέσεις που μπορεί να είναι στάσιμες μέχρι τώρα. Από τις 5 μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου και να κάνεις και καινούργια ξεκινήματα που θα σου φέρουν αρκετά κέρδη ώστε να ισορροπήσουν τα οικονομικά σου.

Προβλέψεις για Υγεία – Ομορφία
Από τις 5 του μήνα που ο Ερμής θα έρθει στην ορθή φορά του στο ζώδιο σου θα κάνει καλύτερη την επικοινωνία σου. Από τις 5 του μήνα που ο Άρης θα μπει στο ζώδιο σου θα κάνει τις κινήσεις σου αρκετά βιαστικές και θα σε εκθέτει σε κινδύνους σε σχέση με την φυσική σου κατάσταση και την ηρεμία σου. Θα πρέπει να περιορίσεις μερικές φορές τον εκνευρισμό σου γιατί θα είσαι σε ένταση και το νευρικό σου σύστημα θα είναι αρκετά τεντωμένο. Στις 20 του μήνα που γίνεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου θα ισορροπήσει τα πράγματα. Θα φέρει κάποιες ευκαιρίες και θα σου φτιάξει την διάθεση. Θα σε κάνει να θέλεις να δείχνεις την ομορφιά σου και την γοητεία σου. Μπορείς να ασχοληθείς με την εξωτερική σου εμφάνιση και θα πετύχεις αυτά που θέλεις. Μέχρι τέλος του μήνα θα δεις ότι με ότι ασχολείσαι θα το καταφέρνεις μια χαρά.