Σκορπιός Σεπτέμβρης 2017: Αναλυτικά οι Προβλέψεις του Μήνα

Γενικά
Ο μήνας αυτός θα έχει πολλές εναλλαγές και δεν θα προλαβαίνεις από τις ξαφνικές εξελίξεις που θα έχεις. Από τις 5 του μήνα που ο Ερμής θα έρθει στην ορθή φορά του θα κάνει καλύτερη την επικοινωνία σου και θα σε απασχολήσει περισσότερο με τα οικογενειακά σου και την επίλυση θεμάτων που μπορεί να σε προβληματίζουν μέχρι σήμερα. Θα συμβούν γεγονότα που δεν θα τα περιμένεις αλλά να ξέρεις ότι όλα θα είναι για το καλό σου. Στις 6 του μήνα που γίνεται η Πανσέληνος στους Ιχθείς η κοινωνικότητα σου θα είναι πολύ αυξημένη και οι δημόσιες σχέσεις σου θα αποδώσουν με τον καλύτερο τρόπο. Θα μπουν καινούργιοι άνθρωποι στην ζωή σου που θα σε ενθουσιάσουν πάρα πολύ. Οι εσωτερικές διεργασίες που θα λάβουν χώρα αυτό τον μήνα είναι σίγουρο πως θα σου προσφέρουν ανανέωση και έναν πηγαίο δυναμισμό που θα σε βοηθήσει να ανταπεξέλθεις με άνεση στα προβλήματα που έχεις μέχρι τώρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αυτό τον μήνα θα μπορέσεις να σταθεροποιήσεις πολλά πράγματα και να βάλεις μια τάξη σε όλα αυτά που μπορεί να σε αποσυντονίζουν. Με την Αφροδίτη μέχρι τις 19 στον Λέοντα θα έχεις πολύ καλή επικοινωνία ώστε να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις όλα αυτά τα θέματα που μπορεί να σε απομακρύνουν από κοντά του. Ξέρεις πολύ καλά τι σου γίνεται και τι ζητάς αλλά για άλλη μια φορά θα πρέπει να δεις μερικές καταστάσεις ρεαλιστικά και να μην παρασυρθείς από κάποιες στιγμές που μπορεί να έφεραν μερικά προβλήματα. Ο μήνας θα τελειώσει μέσα στον ερωτισμό στον ρομαντισμό και σε πολλές καλές στιγμές με το ταίρι σου που θα σου δίνουν μεγάλη χαρά. Και αν ακόμη ψάχνεσαι και δεν έχεις βρει το ταίρι που θα σε κάνει να νιώσεις καλά το πλανητικό σκηνικό του μήνα είναι πολύ θετικό ώστε να κινηθείς ανάλογα και να βρεις αυτό που ψάχνεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου αυτό τον μήνα θα τα πας πολύ καλά και θα μπορέσεις να πετύχεις αυτά που στο παρελθόν ήταν σε αναβολές ή καθυστερήσεις. Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα έχεις πολύ όρεξη για δουλειά και θα έχεις καλή επικοινωνία με τους συνεργάτες σου. Από τις 5 του μήνα που ο Ερμής θα έρθει στην ορθή φορά του θα φέρει πολλές ευκαιρίες στην δουλειά σου που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς γιατί θα είναι πολύ συμφέρουσες για εσένα. Τα οικονομικά σου θα έχουν τον κυρίαρχο ρόλο αυτό τον μήνα. Από τις πρώτες μέρες θα θέλεις να τακτοποιήσεις πολλές εκκρεμότητες που έχεις και σε αγχώνουν αρκετά. Τα έχεις φέρει τα οικονομικά σου σε καλό σημείο. Από τις 5 μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα όπως και συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου.

Προβλέψεις για Υγεία – Ομορφιά
Όλος ο μήνας θα είναι πολύ καλός αρκεί να αποφύγεις να κάνεις υπερβολές και βιαστικές κινήσεις γιατί θα έχεις την ροπή να τα κάνεις όλα πολύ γρήγορα. Απόφυγε να εκνευριστείς γιατί το νευρικό σου σύστημα είναι αρκετά κλονισμένο και πρέπει να ξεκουραστείς και να ηρεμήσεις. Μέχρι τις 19 του μήνα που η Αφροδίτη θα είναι στον Λέοντα θα περνάς πολύ καλά. Ασχολήσου λίγο με την εξωτερική σου εμφάνιση και την ομορφιά σου. Θα σου φτιάξει την διάθεση και θα θέλεις να ασχοληθείς με την φυσική σου κατάσταση. Φρόντισε μέχρι τέλος του μήνα να κάνεις σκέψεις που σε ηρεμούν και σε χαλαρώνουν.