Ταύρος Σεπτέμβρης 2017: Αναλυτικά οι Προβλέψεις του Μήνα

Φίλε Ταύρε, ο μήνας αυτός είναι εξαιρετικός για εσένα αφού η πολυαστρία στην Παρθένο, στον τομέα των ερώτων σου, σε κάνει να στρέψεις το ενδιαφέρον σου εκεί αλλά και στην διασκέδαση και στην ψυχαγωγία. Ο Άρης στις 5 Σεπτεμβρίου περνάει στην Παρθένο και ο Ερμής ορθοδρομεί την ίδια μέρα, κάτι που σε κάνει να δραστηριοποιηθείς αλλά και να προσπαθήσεις σιγά σιγά να λύσεις εκκρεμότητες με το ταίρι σου. Η έντονη ανάγκη για διασκέδαση και χαρά βγαίνει και στην σχέση σου, μπορεί όμως ακόμα να βγει υπερβολική αυτοπεποίθηση και έπαρση, κάτι που μπορεί να προκαλέσει εντάσεις.

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 6 Σεπτεμβρίου στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων, με την Σελήνη να είναι σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα ολοκληρώνει σχέσεις συναισθηματικές αλλά και φιλικές και μπορεί να κλείσεις σημαντικά κεφάλαια με ανθρώπους. Αυτό γίνεται με έντονη υπερευαισθησία και είναι πιθανό να είσαι πολύ έντονα φορτισμένος συναισθηματικά. Δώσε στο ταίρι σου να καταλάβει τι θέλεις από εκείνο και είναι κατάλληλη η περίσταση να προχωρήσεις την σχέση σου ένα βήμα παρακάτω με ρομαντισμό και φαντασία. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει σου εξάπτει την φαντασία, καλό θα ήταν όμως να δώσεις χρόνο αφού η φαντασία και ο ρομαντισμός μπορεί να μην σε αφήνουν να δεις ξεκάθαρα τα πράγματα.

Η νέα Σελήνη στην Παρθένο που πραγματοποιείται στις 20 Σεπτεμβρίου φέρνει νέους ανθρώπους σε συναισθηματικό επίπεδο αλλά επίσης και έντονη δημιουργικότητα, ιδιαίτερα για εσένα που είσαι γεννημένος στο τέλος του 3ου δεκαημέρου. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο της Παρθένου και η συναισθηματικότητα και η ανάγκη για έρωτα γίνεται πιο έντονη. Είναι εξαιρετική εποχή να εκδηλώσεις το ταίρι σου τα συναισθήματά σου και να προσπαθήσεις να ανανεώσεις την σχέση σου. Κατάλληλη περίοδος για εσένα που ακόμα δεν έχεις κάνει διακοπές. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει αφού κατακτάς του πάντες με το κέφι και την λάμψη σου, μόνο μην μπαίνεις στην διαδικασία της έντονης κριτικής.

Με τον Ήλιο και τον Ερμή να περνούν στο ζώδιο του Ζυγού στις 22 και 30 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα η προσοχή σου στρέφεται στην καθημερινότητα και την εργασία. Η εργατικότητά σου αλλά και η ικανότητα να δίνεις λύσεις στα εργασιακά θέματα είναι έντονη κάτι που εκτιμάται ιδιαίτερα.