Ζυγός Σεπτέμβρης 2017: Αναλυτικά οι Προβλέψεις του Μήνα

Τον Σεπτέμβριο του 2017, το Ζωδιακό σύμβολο του Ζυγού συνιστάται να ενεργεί επίμονα, αλλά προσεκτικά. Οι κύριοι ουράνιοι ευεργέτες σας, η Αφροδίτη και ο Κρόνος, θα σας υποστηρίξουν ολόκληρο τον μήνα, αλλά δεν μπορεί να ειπωθεί ότι οι θέσεις τους θα είναι ιδιαίτερα ισχυρές. Σε γενικές γραμμές, αυτή τη στιγμή θα αναπτυχθεί μια αρκετά τυποποιημένη θέση γύρω σας, δηλαδή, δεν θα είναι αποτελεσματικά τα αστέρια ή οιοσδήποτε πλανητικός συνδυασμός που επηρεάζει τη ζωή σας τώρα, αλλά εσείς οι ίδιοι. Εντούτοις, είναι σημαντικό να επισημάνουμε ότι οι περιστάσεις θα έχουν σημαντικό ρόλο, αλλά θα είστε σε θέση να μετατρέψετε ακόμα και τους πιο δυσμενείς εξωτερικούς παράγοντες προς όφελός σας ή τουλάχιστον να τους πλησιάσετε. Στον τομέα των προσωπικών σχέσεων, αυτή θα αποδειχθεί μια αρκετά ήρεμη περίοδος, πράγμα που σημαίνει ότι είναι απίθανο να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε θεμελιώδη προβλήματα . Η σφαίρα της εργασίας και των οικονομικών θα απαιτήσει ένα ορισμένο επίπεδο συγκέντρωσης, αλλά το τελικό αποτέλεσμα θα είναι απλά απίστευτο. Εντούτοις, θα ήταν σκόπιμο να θυμηθούμε τον Άρη, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα ενισχυθεί από τη θέση του επιθετικά ευθυγραμμισμένου Ουρανού. Δεν πρέπει να προσπαθήσετε να ασχοληθείτε με τα πράγματα έντονα, αλλά δεν πρέπει να επιβραδύνετε πάρα πολύ. Αν κάνετε κάτι από αυτά, ο κόκκινος πλανήτης θα περιπλέξει σοβαρά τη ζωή σας.

Τον Σεπτέμβριο του 2017, το “μέτωπο εργασίας” θα μπορούσε να φαίνεται αρκετά αδρανές, αλλά αυτό θα είναι μόνο στην αρχή, κατά την πρώτη δεκαήμερη περίοδο του μήνα. Προς την έναρξη της δεύτερης δεκαήμερης περιόδου, θα εκπλαγείτε να παρατηρήσετε ότι η κατάσταση έχει αλλάξει δραστικά. Αντί για ειρήνη και ηρεμία, μπορείτε να περιμένετε τρελή δυναμική, και δεν υπάρχει τρόπος να αποφύγετε αυτό το στάδιο. Φυσικά, δεν χρειάζεται να παρακάμψετε τίποτα από αυτή την άποψη, γιατί αυτό θα είναι ένας εξαιρετικά ελπιδοφόρος χρόνος . Τα αστέρια συμβουλεύουν τους Ζυγούς που έχουν τη δική τους επιχείρηση να εξετάσουν σοβαρά την αναβάθμιση της παραγωγής αυτόν τον μήνα. Αυτό θα σας επιτρέψει να εξοικονομήσετε σημαντικά τους πόρους, αλλά ακόμα, να αποκτήσετε αξιοπρεπείς θέσεις. Αν δεν έχετε ακόμα τη δική σας επιχείρηση, θα ήταν λογικό να αρχίσετε να σκέφτεστε ένα τέτοιο βήμα. Τουλάχιστον, προσπαθήστε να εφαρμόσετε τις πρωτοβουλίες σας, γιατί αυτή είναι η πιο ευνοϊκή στιγμή για αυτό. Μη διστάσετε να πάτε κατά της άποψης των διαχειριστών σας, επειδή τα επιτεύγματά σας θα μιλήσουν πιο δυνατά από τα λόγια. Αλλά μην ξεχνάτε ότι στην ουράνια ζώνη έχετε και εχθρούς. Εάν μιλάτε πάρα πολύ, δίνοντας σημαντικές πληροφορίες σε ανθρώπους που δεν πρέπει να εμπιστεύεστε, η θέση του Άρη θα ενισχυθεί και τότε κανείς δεν θα σας εγγυηθεί θετικό αποτέλεσμα.

Όσον αφορά τη σφαίρα των συναισθημάτων και των προσωπικών σχέσεων, από την άποψη αυτή, όπως ήδη αναφέρθηκε, θα πρέπει να βιώσουν οι Ζυγοί μια από τις πιο ειρηνικές και ευνοϊκές περιόδους σε ολόκληρο τον κύκλο του 2017. Στην αρχή του μήνα, θα μπορούσατε ήδη να καθορίσετε τις βασικές τάσεις που θα αναπτυχθούν αργότερα. Αυτό σημαίνει ότι εάν προκύψουν κάποια διλήμματα, θα ήταν λογικό να τα αντιμετωπίσετε αμέσως, παρά το γεγονός ότι κατά πάσα πιθανότητα δεν θα εξελιχθούν σε πλήρεις συγκρούσεις ακόμα κι αν δεν κάνετε τίποτα. Αλλά γιατί θα έπρεπε να ζυγίζετε τον εαυτό σας με επιπλέον ανησυχίες; Αν είστε μόνοι, ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου θα σας επιτρέψει πιθανώς να επανεκτιμήσετε σημαντικά τις προοπτικές σας στη ζωή. Αυτή θα είναι μια περίοδος περισυλλογής, η οποία θα φέρει μια μοναδική εμπειρία στη ζωή σας. Ο δεσμευμένοι θα είναι ευτυχισμένοι και από αυτή την άποψη, ακόμη και μια έμμεση ασάφεια θα είναι απαράδεκτη. Θα πρέπει, ωστόσο, να επισημανθεί ότι λόγω της δυσμενούς ευθυγράμμισης του Άρη, θα μπορούσατε να αντιμετωπίζετε αρκετά προβλήματα. Μην είστε ράθυμοι – αν υπάρχει πραγματική ανάγκη, καταβάλλετε κάθε δυνατή προσπάθεια για να βοηθήσετε τους αγαπημένους σας (ακόμα και αν έχετε να συζητήσετε με μακρινούς συγγενείς, με τους οποίους δεν έχετε ποτέ επαφή). Σε αντίθετη περίπτωση, θα διακινδυνεύσετε τη σταθερότητα της θέσης σας.