Τον θέλεις πίσω; Καν’ τον να τρέχει με 4 κινήσεις!

Ναι χωρίσατε και σίγουρα τα πράγματα είναι δύσκολα. Εσύ φυσικά είσαι σε κακή κατάσταση, κλαις και δεν μπορείς να φανταστείς τη ζωή σου μακριά του. Όλα αυτά τα ξέρω και τα καταλαβαίνω. Το θέμα με εμάς τις γυναίκες είναι το εξής: Σε τέτοιες περιπτώσεις κάνουμε όσα λάθη δεν έχουμε κάνει σε όλη μας τη ζωή. Είναι η στενοχώρια, είναι η θολούρα είναι όλα αυτά και τόσα άλλα, που μας οδηγούν σε απίστευτες γκάφες, με αποτέλεσμα τελικά να μη φτάνουμε στο στόχο μας. Ο οποίος φυσικά είναι να τον κερδίσουμε πίσω. Λοιπόν, άσε ό, τι κάνεις, και διάβασε παρακάτω.

  • Βήμα πρώτο: Κόψε κάθε επαφή μαζί του: Βασικά και αποτελεσματικό. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να εξαφανιστείς. Δεν μας ενδιαφέρει καθόλου αν τα βράδια είσαι σε καπηλειά και πίνεις, ή στο κρεβάτι του ψυχαναλυτή κλαίγοντας γοερά. Το βασικό είναι να μην επικοινωνήσεις μαζί του. Με τον τρόπο αυτό, αργά ή γρήγορα θα του λείψεις. Και σίγουρα θα σε ψάξει. Επίσης, σημαντικό είναι να αφήσεις την έντονη παρουσία στα social media. Δεν υπάρχει λόγος να ξέρει ανά πάσα ώρα και στιγμή πού βρίσκεσαι.
  • Βήμα δεύτερο: ΜΗΝ ακολουθήσεις το ένστικτο: Σε παρακαλώ, προσπάθησε να βάλεις τη λογική μπροστά. Σε περίπτωση που αδυνατείς, επιφόρτισε την ψύχραιμη κολλητή σου να σε συγκρατεί. Στην ανάγκη, ας σε δέσει. Δεν είναι τυχαίο που εμείς οι γυναίκες το χάνουμε πάντα από τις ίδιες μας τις πράξεις. Ο χειρισμός ενός χωρισμού δε θέλει να είσαι ο εαυτός σου. Λυπάμαι αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Άσε τα μηνύματα και τα τηλέφωνα. Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να γίνεις ενοχλητική.

 

  • Βήμα τρίτο: Γίνε δυνατή: Όσο εκείνος αποδυναμώνεταιι-γιατί προφανώς του λείπεις-, εσύ θα γίνεσαι εσωτερικά και εξωτερικά μία θεά. Ασχολήσου με τον εαυτό σου και την εμφάνισή σου. Κάνε πράγματα που θα απασχολήσουν το μυαλό σου, και θα σε βγάλουν από το σπίτι σου. Κάνε παρέα με νέους ανθρώπους και γιατί όχι, βγες και ένα ραντεβού. Με τον τρόπο αυτό όχι μόνο δε θα τον σκέφτεσαι, αλλά θα αισθανθείς πολύ καλύτερα.
  • Βήμα τέταρτο: Η ώρα της συνάντησης: Έχεις κάνει όλα τα παραπάνω, και ακόμα αντιστέκεται; Μην ξενερώνεις φίλη μου και ήρθε η ώρα της δικής σου παράστασης. Αφού λοιπόν έχεις κάνει εξαφάνιση τουλάχιστον ενός μήνα, μπορείς να του στείλεις μήνυμα. Προσοχή όμως: Το μήνυμα θα πρέπει να εμπεριέχει σίγουρα κάτι έξυπνο και να έχει συγκεκριμένη αφορμή. Έρχεται το αγαπημένο του συγκρότημα για συναυλία στην Ελλάδα; Μπορείς να στείλεις ένα μήνυμα ενημέρωσης (και καλά). Έφαγες στο αγαπημένο σας εστιατόριο; Μπορείς να του πεις ότι το πιάτο του παραμένει εξαιρετικό. Είδες τυχαία τον κολλητό του; Μπορείς να του το πεις. Γενικά, θα καταλάβει γιατί στέλνεις, αλλά δε θα μπορεί να σου προσάψει τίποτα!