Οι 9 ενδείξεις ότι η σχέση σας δε θα κρατήσει για πολύ

Οι 9 ενδείξεις ότι η σχέση σας δε θα κρατήσει για πολύ

Όποιος έχει περάσει ένα χωρισμό γνωρίζει πολύ καλά το σοκ που προκαλεί όταν ο ένας νομίζει ότι η σχέση είναι ανέφελη. Οι ειδικοί, όμως, λένε ότι συνήθως τα «σημάδια» υπάρχουν, απλώς ο ενδιαφερόμενος ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ.

Η κυρία Σάρα Ντέιβιντσον, προπονήτρια χωρισμών και διαζυγίων (breakup and divorce coach) και συγγραφέας του βιβλίου «Uncoupling: How to survive and thrive after breakup and divorce», μίλησε στην εφημερίδα Daily Mail για τις ενδείξεις που πρέπει να έχουν το νου τους οι γυναίκες για να αποφύγουν μια σοβαρή απογοήτευση στο μέλλον.

Οι ενδείξεις αυτές, υποστηρίζει, υποδηλώνουν ότι ο σύντροφός τους δεν βλέπει τη σχέση τους να κρατάει. Να ποιες είναι:

1. Λέει ότι θα σας τηλεφωνήσει αργότερα και δεν το κάνει. Οι μικρές απογοητεύσεις είναι ένδειξη ότι δεν σας αφήνει να τον πλησιάσετε πολύ ή ότι σας απομακρύνει σιγά-σιγά.

2. Τα περισσότερα ραντεβού σας είναι της τελευταίας στιγμής. Αν αισθάνεστε ότι ήσασταν η τελευταία επιλογή του για το Σαββατόβραδο, πιθανότατα είστε. Αν δεν μπορεί να κάνει προγραμματισμό με εσάς, σημαίνει ότι έχει άλλες προτεραιότητες.

3. Δεν θέλει να γνωρίσετε την οικογένειά του. Δύσκολα θα γνωρίσει κάποιος το έτερό του ήμισυ στην οικογένειά του, όταν το θεωρεί μια παροδική σχέση.

4. Αλλάζει θέμα όποτε μιλάτε για τη σχέση σας. Αυτή είναι προειδοποιητική ένδειξη ότι δυσφορεί με τις συζητήσεις για το μέλλον ή για τα συναισθήματά του.

5. Θέλει να βγαίνει μόνος με τους εργένηδες φίλους του. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι διατηρεί ανοικτά τα μάτια του για να έχει επιλογές.

6. Δεν σας αφήνει να μένετε μόνη στο διαμέρισμά του ή/και δεν σας δίνει κλειδί – ίσως διότι δεν του αρέσει η ιδέα να σας βρει εκεί όταν επιστρέψει.

7. Δεν σας ετοιμάζει ποτέ πρωινό ή σας φτιάχνει μονίμως λάθος τον καφέ σας. Ίσως είναι ένδειξη ότι δεν πολυασχολείται ή αδιαφορεί για ό,τι σας ευχαριστεί.

8. Δεν μιλάτε κάθε μέρα. Ίσως διότι περνάει μια χαρά και χωρίς εσάς.

9. Υπάρχουν κομμάτια της ζωής του για τα οποία δεν σας μιλάει ποτέ. Όταν θέλει κάποιος να έχει μακροχρόνια σχέση, αργά ή γρήγορα μιλάει για τα πάντα και δεν βάζει «κόκκινες γραμμές».

Διαβάστε επίσης:

Ποια είναι η Κατάλληλη Διαφορά Ηλικίας μεταξύ Ζευγαριών

Αυτή είναι η Καλύτερη Ηλικία για να Παντρευτείς Σύμφωνα με την Επιστήμη

Πηγή : Web Only