10 Σημάδια να Καταλάβεις ότι δε θέλει Σχέση μαζί σου!!

Η κοινή συμπεριφορά των αντρών, όταν δε θέλουν σχέση, δεν είναι κάτι άγνωστο για εμάς αρκεί να θέλουμε να δούμε την αλήθεια. Πολλές φορές ο εγωισμός μας ή η επιθυμία μας δε μας αφήνουν να δούμε πραγματικά τι συμβαίνει με τον εκάστοτε σύντροφό μας με αποτέλεσμα να προσπαθούμε για κάτι που δεν πρόκειται να είναι ποτέ δικό μας!
Ποια είναι λοιπόν τα σημάδια που δηλώνουν ότι ένας άντρας δε θέλει σχέση αλλά σε παίζει με ρομαντισμούς και φούμαρα για να σε έχει καβάτζα;

Όσο πιο γρήγορα αναγνωρίσεις τα σημάδια του άντρα “αδέσμευτος, ελεύθερος και ωραίος”, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητές σου να βρεις γρήγορα το έτερόν σου ήμισυ.

Στο πρώτο ραντεβού δεν ήθελες να πηδηχτείς μαζί του ή να του κάνεις όλα τα σεξουαλικά χατίρια λέγοντάς του ότι είναι πολύ νωρίς. Εκείνος όμως είχε τόσα επιχειρήματα να σε πείσει για το αντίθετο, ήταν τόσο τρυφερός μαζί σου, σου έλεγε ότι είσαι μοναδική, πανέμορφη, δε μπορεί να αντισταθεί στη γοητεία σου και φυσικά δεν είναι νωρίς γιατί ξέρει τι θέλει! Αυτό ήταν μόνο για να σε ρίξει στο κρεβάτι!

Τώρα σου λέει: μήπως προχωράμε πολύ γρήγορα;Είναι τρυφερός ή παθιασμένος μαζί σου μόνο στο κρεβάτι. Μετά από αυτό δεν τον αναγνωρίζεις, καμία σχέση με αυτόν που είδες πριν από λίγα λεπτά στο κρεβάτι σου. Εσύ θέλεις αγκαλίτσες και αυτός να κοιμηθεί γιατί είναι κουρασμένος

Σε παίρνει τηλέφωνο μόνο όταν θέλει να βρεθείτε που όλος τυχαίως αντί να πάτε για ένα καφέ βρίσκεστε πάντα στο κρεβάτι, τάχα μου πως δεν αντέχει… σε θέλει εδώ και τώρα!

Δεν κάνει τίποτα από αυτά που τάζει ή από αυτά που του λες. “Να κανονίσουμε να πάμε για φαγητό”…ποτέ δεν πάτε όμως. Έχεις κανονίσει ένα διήμερο με τους φίλους σου και τον προσκαλείς αλλά έτυχε κάτι σημαντικό στη δουλειά του και δε μπορεί να λείψει εκείνο το ΣΚ.

Του στέλνεις μήνυμα και εκείνος απαντάει μετά από ώρες ή και 1 μέρα γιατί είχε πολύ δουλειά ή του προέκυψε κάτι προσωπικό, σοβαρό. Απαντάει όμως!

Κάποιες φορές σου ανοίγεται στην κουβέντα και σου λέει κάποιο προσωπικό του πρόβλημα. Εσύ σκέφτεσαι: “αν δεν ενδιαφερόταν γιατί να μου ανοιχτεί έτσι;”. Μην πιστέψεις κάτι τέτοιο! Αυτό δε σημαίνει ότι ενδιαφέρεται για σχέση! Πολλές φορές οι άντρες, λένε κάποιο προσωπικό τους πρόβλημα σε γυναίκες που εκτιμούν μεν αλλά δεν θέλουν σχέση μαζί τους δε. Αυτός είναι ένας τρόπος απλά να δεθείς μαζί τους και να σε έχουν όποτε σε χρειάζονται!

Δεν έχω ξεπεράσει ακόμα την πρώην μου”. Μην προσπαθήσεις να τον βοηθήσεις να την ξεπεράσει γιατί είναι σίγουρο πως και στην προηγούμενη τα ίδια έλεγε!

Κανονίζει να πάει διακοπές με αντροπαρέα. Για να σε πάρει μαζί του ούτε συζήτηση φυσικά ή και να στο αναφέρει του στυλ “θα δούμε”, δε θα το κάνει ποτέ! Στο τέλος θα σου πει: ας πάρουμε τον χρόνο μας να σκεφτούμε το θέλουμε!

“Δεν είμαι για σχέση αυτή τη στιγμή… θα σου πει… αλλά, δε θέλω ούτε να σε χάσω! Κοινώς, σε έχει στην τσίτα για να είσαι η καβάτζα του! Φύγε όσο πιο γρήγορα μπορείς!

Τον τελευταίο καιρό έχετε απομακρυνθεί ακόμα περισσότερο με πρόφαση ότι έχει πολύ δουλειά και δεν έχει χρόνο να σε βλέπει τόσο, παρόλο που το θέλει πολύ! Να ξέρεις, ότι βρήκε κάποια άλλη και απλά περιμένει να φύγεις εσύ από αυτή τη σχέση. Οι άντρες είναι λίγο κοτούλες στην αλήθεια, θέλουν να γεμίζουν εμάς με τύψεις και αυτοί να είναι ήσυχοι!

Διαβάσατε: 10 Σημάδια να Καταλάβεις ότι δε θέλει Σχέση μαζί σου!!